Rüyada alan görmek

Rüyada alan görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına delalettir.

Rüyada alan gördüyseniz:

  • Birçok konuda önemli insanlardan destek görmeniz olasıdır.

Rüyada sulak alan görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine inanılır.

Rüyada açık alanda büyük abdest yapmak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalet eder.

Rüyada duş alan birini görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, parasının ve canın güvende olacağına işarettir.

Rüyada ekili alan görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada abdest alan birine su dökmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine işarettir.

Rüyada savaş alanı görmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına işarettir.

Rüyada dağlık alan görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, borcunun da hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada ağaçlık alan görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments