Rüyada alacalı güvercin görmek

Rüyada alacalı güvercin görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada alacalı güvercin gördüyseniz:

  • Bekleyip görmeyi tercih etmeniz size duyulan saygıyı arttırabilir.

Rüyada alacalı güvercin görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına işarettir.

Rüyada alacalı yılan görmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, allah’a yakın olmaya, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada alacalı kedi görmek işlerinin yolunda gideceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alaca karga görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada alacalı inek görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, başarılarının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada alaca yılan görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada alaca karanlıkta yürümek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada alacalı üzüm görmek tüm keyfinin kaçacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments