Rüyada birinin diş çektirdiğini görmek

Rüyada birinin diş çektirdiğini görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin diş çektirdiğini gördüyseniz:

  • Gelişmelere göre bazı fikirlerde yön değişiklikleri görülebilir.

Rüyada dişleri çektirmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, yeni denemelerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada diş ağrısı çeken birini görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş çektiren birini görmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına yorulur.

Rüyada arka diş çektirmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına delalettir.

Rüyada yirmilik diş çektirmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına rivayet eder.

Rüyada birinin diş ağrısı çektiğini görmek geniş bir ev satın alacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına işarettir.

Rüyada diş çektirmeye gitmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, zararının büyük olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kök diş çektirmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments