Rüyada birisiyle dalga geçmek

Rüyada birisiyle dalga geçmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, esenliği bulacağına, yokluk çekmeyeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işaret eder.

Rüyada birisiyle dalga geçmek gördüyseniz:

  • İsteksiz yaptığınız bazı işler nedeniyle karışıklıklar yaşanabilir.

Rüyada dalga geçmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına yorulur.

Rüyada deniz dalgasının içinden geçmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada gülmek dalga geçmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytanla dalga geçmek allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisiyle dalga geçmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada biriyle dalga geçmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz dalgasından korkmak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, iyi şartlara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dalga geçildiğini görmek daima zinde ve genç kalacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments