Rüyada birinin beline sarılmak

Rüyada birinin beline sarılmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine işarettir.

Rüyada birinin beline sarılmak gördüyseniz:

  • Duygusal durumların size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada bir erkeğin beline sarılmak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin beline sarılmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin beline sarılmak daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin beline sarılmak endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beline sarılmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine belinden sarılmak üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın beline sarıldığını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada kızın beline sarılmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments