Rüyada akvaryumdan balık tutmak

Rüyada akvaryumdan balık tutmak istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, yükünün azalacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, borçların biteceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akvaryumdan balık tutmak gördüyseniz:

  • Ufak ya da büyük yatırımlar söz konusu olabilir.

Rüyada akvaryumdan balık tutmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada akvaryum balık tutmak zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akvaryumda küçük balıklar görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü akvaryum balık görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, geleceğe dair planlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada akvaryumdan kaçan balık görmek az da olsa feraha çıkılacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada akvaryumda balık yavrusu görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına delalettir.

Rüyada akvaryum balıklarının öldüğünü görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada denizde akvaryum balığı görmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments