Rüyada akvaryum balık almak

Rüyada akvaryum balık almak yeni adımlar atacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, parasının azalacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, yeni yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada akvaryum balık almak gördüyseniz:

  • İnsanlarda, onlarda aslında olmayan vasıflar görerek kendinizi aldatmanız mümkündür.

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek borçların kısa sürede ödeneceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize delalettir.

Rüyada akvaryum ve balık görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine inanılır.

Rüyada akvaryum balık tutmak uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balığı akvaryuma koymak geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına inanılır.

Rüyada balık ve akvaryum görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada akvaryuma balık koymak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akvaryumda yavru balık görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah akvaryum balığı görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments