Rüyada birini öperek uyandırmak

Rüyada birini öperek uyandırmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, darlığa düşeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini öperek uyandırmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda çok hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada ölü tarafından uyandırılmak sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, parasız ve işsiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada korkup bağırarak uyanmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada sure okuyarak uyanmak kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada ağlayarak uyanmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından uyandırılmak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada titreyerek uyanmak manevi anlamda da huzur içinde olacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayetel kürsi okurken uyanmak hem mal ve para kaybedeceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada korkup ağlayarak uyanmak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments