Rüyada birini karşıladığını görmek

Rüyada birini karşıladığını görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, iş sahibi olacağına, elde bulunan imkânların artacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini karşıladığını gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması veya pazarlık yapılması zor konuları ertelemenizde veya bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada asker karşılamak hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine yorulur.

Rüyada hacı karşılamak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada birini karşıladığını görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına rivayet eder.

Rüyada hacdan gelenleri karşılamak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına yorulur.

Rüyada yolcu karşılamak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanı karşılamak geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıda misafir karşılamak küçük işlere sermaye harcamayacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada hacdan geleni karşılamak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments