Rüyada birini işediğini görmek

Rüyada birini işediğini görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada birini işediğini gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan bağlardan kurtulmak gerekebilir.

Rüyada erkek bebek işediğini görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne işediğini görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eline işediğini görmek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine inanılır.

Rüyada babasının işediğini görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada banyoya işediğini görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulur.

Rüyada filin işediğini görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada kendi işediğini görmek ondan şifa göreceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölü birinin işediğini görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments