Rüyada birinin yüzüne işediğini görmek

Rüyada birinin yüzüne işediğini görmek güç ve kudret sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne işediğini gördüyseniz:

  • İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Rüyada birinin yüzüne işediğini görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne işediğini görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin yüzüne işediğini görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalette işediğini görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada kapının önüne işediğini görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, şansının açık olacağına delalettir.

Rüyada bahçeye işediğini görmek geçiminin zor hale geleceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine inanılır.

Rüyada ölü birinin işediğini görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada evin içine işediğini görmek olaylı günler geçireceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments