Rüyada kendi işediğini görmek

Rüyada kendi işediğini görmek canının sıkılacağına, ailesi ile mutlu olacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hasret çekileceğine delalettir.

Rüyada kendi işediğini gördüyseniz:

  • Şartlar lehinize ilerliyor.

Rüyada kocasının yatağa işediğini görmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin işediğini görmek deşarj olacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi üstüne işediğini görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yatağa işediğini görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun işediğini görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada yere işediğini görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşanın işediğini görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin kan işediğini görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments