Rüyada akşam okula gitmek

Rüyada akşam okula gitmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, kendi dualarının allah katında kabul olacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, akıl vereceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına işarettir.

Rüyada akşam okula gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda aylar sürebilecek maceralara atılmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada akşam okula gitmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akşam mezarlığa gitmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, gerçeklere yüz çevrileceğine inanılır.

Rüyada akşam mezara gitmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine tabir olunur.

Rüyada akşamı görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada akşam namazını kıldığını görmek tüm keyfinin kaçacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akşam yemeğine davet edilmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, ticarette yol katedeceğine rivayet eder.

Rüyada akşam ezanının okunduğunu duymak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine delalet eder.

Rüyada akşam namazını yanlış kılmak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments