Rüyada birini ensesinden öpmek

Rüyada birini ensesinden öpmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini ensesinden öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla sorun etmeyin.

Rüyada enseden öpmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği ensesinden öpmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada birini ensesinden öpmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına delalet eder.

Rüyada ense öpmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına inanılır.

Rüyada enseden öpülmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada enseden ısırılmak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya delalettir.

Rüyada silahla enseden vurulmak kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada enseye tokat yemek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments