Rüyada birini cinden kurtarmak

Rüyada birini cinden kurtarmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine alamet eder.

Rüyada birini cinden kurtarmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, aşkta veya maddi durumla, ilgili konularda sizi memnun edecek gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada birini cinden kurtarmak fakirlik yaşayacağına, arkasından gıybet edeceğine tabir olunur.

Rüyada cin doğurmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek cin görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini cin olarak görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada cin görüp felak nas okumak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına delalet eder.

Rüyada annesini cin görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada cin bebek görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada başkasına cin çarptığını görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, ortaklıkların bozulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Senem

Rüyamda eve bir köpek aldım ve yerde duran yatağa işedi sonra onu bahçeye aldım. Dışarı çıktım 2erkek gördüm biri peşime takıldı eve getirdim rahmetli ananem bunun içinde 3harfli var dedi okudu çıkardı sonra uyandım.

Elif

Rüyamda eşimi bağdaş kurmuş eli kolu iple bağlı şekilde aşağı doğru tavandan asılı gördüm.makasi kaptigim gibi ipleri kestim,yatakta ellerini kurtarmaya çalışırken sol tarafta birşeylere sınırlı bir şekilde baktığını gördüm.ve eşimin üzerine sarılıp ne olur yapmayın rahat bırakın eşimi diye yalvarmaya başladım o arada annemi gördüm ve üst dişleri takma ve dışarı çıkmış,çirkin bir şekildeydi.annem olduğunu dusunuyordum fakat bir yandan da üç harfli olabilir diye düşünüyordum.bir anda uyandım