Rüyada birini çevirmek

Rüyada birini çevirmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, geçiminin zorlaşacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, ölümcül hastalıklara işaret, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, eğlence ve renk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini çevirmek gördüyseniz:

  • Size uymuyorsa diğerlerinin arkasından gitmek zorunda değilsiniz.

Rüyada yüzünü çevirmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, güzel işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada çember çevirmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada tesbih çevirmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada kafa çevirmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine inanılır.

Rüyada ayakkabıyı ters çevirmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada pedal çevirmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Rüyada topaç çevirmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada rüşveti geri çevirmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments