Rüyada yüzünü çevirmek

Rüyada yüzünü çevirmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü çevirmek gördüyseniz:

  • Bir adım öne çıkıp harekete geçebilirsiniz.

Rüyada yüzünü çevirmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalettir.

Rüyada birine yüz çevirmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüz çevirdiğini görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada yüz çevirmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, bununla yüceleceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına alamet eder.

Rüyada topaç çevirmek insanlar tarafından ayıplanacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada ekmek çevirmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, hataları için ettiği tövbelerin de allah katında yerini bulacağına inanılır.

Rüyada arabayı ters çevirmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada anahtar çevirmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments