Rüyada birine yalan söylemek

Rüyada birine yalan söylemek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine yalan söylemek gördüyseniz:

  • Bazı olayların geçerli veya anlaşılabilir nedenleri olabileceğini unutmamalı, sabırlı olmalısınız.

Rüyada sevdiğine yalan söylemek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına tabir olunur.

Rüyada birine yalan söylediğini görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işaret eder.

Rüyada annenin yalan söylediğini görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşin yalan söylediğini görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına inanılır.

Rüyada kocaya yalan söylemek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kocasının yalan söylediğini görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına işaret eder.

Rüyada eşine yalan söylemek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine işarettir.

Rüyada anneyi yalan söylemek çok büyük paralar kazanacağına, duraklama yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments