Rüyada birine tatlı yedirmek

Rüyada birine tatlı yedirmek onunla yaşamını birleştireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine tatlı yedirmek gördüyseniz:

  • Maddi içerikli veya yeteneklerinizi kullanmanızı gerektiren konuları olabileceğinden çok fazla zorluyor olabilirsiniz.

Rüyada çok tatlı yediğini görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, işlerinin bir anda bozulacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının tatlı yediğini görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada kadayıf tatlısı yediğini görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada eşinin tatlı yediğini görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tulumba tatlısı yediğini görmek iş projelerinin gerçek olacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada ölünün tatlı yediğini görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir tatlısı yediğini görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına inanılır.

Rüyada sütlü tatlı yediğini görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments