Rüyada tulumba tatlısı yediğini görmek

Rüyada tulumba tatlısı yediğini görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına yorulur.

Rüyada tulumba tatlısı yediğini gördüyseniz:

  • Ödün vermek zorunda hissetmeniz gerekmiyor.

Rüyada tulumba tatlısı yediğini görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tulumba tatlısını yediğini görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine inanılır.

Rüyada tulumba tatlısı görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tulumba tatlısı dağıtmak çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada tulumba tatlı yemek çok sıkıntılı bir hal alacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tulumba tatlı görmek zarara uğrayacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine delalettir.

Rüyada tulumba tatlısı yapmak uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tulumba tatlısı yemek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments