Rüyada ablanın nişanlandığını görmek

Rüyada ablanın nişanlandığını görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada ablanın nişanlandığını gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz işler için üzerinizde baskı kurmak isteyen kişileri ciddiye almamalısınız.

Rüyada ablasını nişanlı görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işarettir.

Rüyada ablasını nişanlandığını görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine delalettir.

Rüyada ablanın nişanlandığını görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalettir.

Rüyada ablasının nişanlandığını görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, makamının sürekli yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ablasının nişanını görmek işlerin bozulacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada ölen ablasını görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ablasının dövüldüğünü görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada ablayı ağlarken görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments