Rüyada birine anahtar atmak

Rüyada birine anahtar atmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine anahtar atmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konularda bir düzen ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada denize anahtar atmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine tabir olunur.

Rüyada anahtarı atmak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anahtarları atmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada anahtarı yere atmak iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anahtarı suya atmak maddi olanaklarının artacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada anahtarı denize atmak kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anahtar atmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, borcunun çok olacağına işaret eder.

Rüyada birine anahtar atmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments