Rüyada birçok civciv görmek

Rüyada birçok civciv görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, evlerin ayrılacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birçok civciv gördüyseniz:

  • Riskli ya da uygulanabilirliği olmayan şeyler denemeyi planlıyorsanız evrakları iyi incelemelisiniz.

Rüyada birçok civciv görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işarettir.

Rüyada birçok kitap görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Rüyada birçok solucan görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına yorulmaktadır.

Rüyada birçok örümcek görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına rivayet eder.

Rüyada birçok yemek görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada birçok yavru köpek görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birçok akraba görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına inanılır.

Rüyada birçok yatak görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, başarılarının düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments