Rüyada bir yeri bulamamak

Rüyada bir yeri bulamamak elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, beğenilen işlere imza atacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerin yolundan çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yeri bulamamak gördüyseniz:

  • Zaman lehinize işliyor, ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada arabayı park ettiği yeri bulamamak şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada arabayı park ettiğin yeri bulamamak tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada tuvaletini yapacak yer bulamamak rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada oturacak yer bulamamak deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada gideceğin yeri bulamamak yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada gideceği yeri bulamamak kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yeri bulamamak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada abdest alacak yer bulamamak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments