Rüyada bir yere seçilmek

Rüyada bir yere seçilmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, ailesini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada bir yere seçilmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi açıkça dile getirebilirsiniz.

Rüyada bir yere seçilmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada belediye başkanı seçilmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı seçilmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine alamet etmektedir.

Rüyada seçilmiş insan olmak kudret sahibi olacağına, hastalıklarının düzeleceğine delalet eder.

Rüyada seçilmiş kişi olmak yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkan seçildiğini görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada seçilmiş kişi olduğunu görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, tecrübe kazandıracağına delalet eder.

Rüyada milletvekili seçilmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments