Rüyada seçilmiş kişi olduğunu görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, amacına ulaşabileceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.
Rüyada seçilmiş kişi olmak hafifleyeceğine, başarılı olacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine delalet eder.
Rüyada seçilmiş kişi olduğunu görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalet etmektedir.
Rüyada seçilmiş olmak hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına işaret eder.
Rüyada başkan seçildiğini görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine alamet eder.
Rüyada seçildiğini görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına delalet eder.
Rüyada belediye başkanı seçilmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin yolundan çıkacağına yorulur.
Rüyada milletvekili seçilmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, yardımın alınacağına işaret eder.
Rüyada seçilmiş insan olmak kazançlı işlere gireceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine delalet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.