Rüyada bir yerden kovulmak

Rüyada bir yerden kovulmak fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yerden kovulmak gördüyseniz:

  • Hayal dünyanızdan çıkıyorsunuz.

Rüyada bir yerden kovulmak yaralarına da merhem olacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerden kovulduğunu görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının işten kovulduğunu görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kiliseden kovulmak çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına rivayet eder.

Rüyada kapıdan kovulmak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına alamet eder.

Rüyada eski işinden kovulmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada bir işten kovulmak işlerin çok iyiye gideceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının evinden kovulmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments