Rüyada bir yakınının ağladığını görmek

Rüyada bir yakınının ağladığını görmek kazancının çok daha fazla olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, üzüntülerin biteceğine, halinin iyi olduğuna delalet eder.

Rüyada bir yakınının ağladığını gördüyseniz:

  • Bahisleri veya iddiaları yükseltme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada bir yakınının ağladığını görmek ün sahibi olacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş bir yakınının ağladığını görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına işaret eder.

Rüyada yakın bir arkadaşının ağladığını görmek bazı ortak işlere gireceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşın ağladığını görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşının ağladığını görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakının öldüğünü görüp ağlamak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine yorulur.

Rüyada yakın akrabanın ağladığını görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yakınının ağladığını görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments