Rüyada yakınının ağladığını görmek

Rüyada yakınının ağladığını görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, dinç kalacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, atılan adımların zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada yakınının ağladığını gördüyseniz:

  • İkna edici haliniz size çok şey kazandırabilir.

Rüyada ölmüş bir yakınının ağladığını görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yakının ağladığını görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına işaret eder.

Rüyada yakın arkadaşın ağladığını görmek rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşının ağladığını görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına rivayet eder.

Rüyada bir yakınına sarılıp ağlamak çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına yorulur.

Rüyada ölen bir yakınının ağladığını görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakın akrabanın ağladığını görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments