Rüyada bir tanıdığını zayıflamış görmek

Rüyada bir tanıdığını zayıflamış görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, sıkıntıların aşılacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada bir tanıdığını zayıflamış gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamalı veya konuşmanız gereken yerde susmamalısınız.

Rüyada bir tanıdığını zayıflamış görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığını zayıflamış görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada başka birini çok zayıflamış görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine rivayet eder.

Rüyada zayıf deve görmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına inanılır.

Rüyada babayı zayıflamış görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada birini zayıflamış görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşini zayıflamış görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada annemi zayıflamış görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments