Rüyada bir sürü yumurta toplamak

Rüyada bir sürü yumurta toplamak sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, fesat kimselerin çıkacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü yumurta toplamak gördüyseniz:

  • İnsanlarla olan ilişkileriniz uyumludur.

Rüyada bir sürü yumurta toplamak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü haşlanmış yumurta görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine işarettir.

Rüyada bir sürü yumurta görmek aksine daha da zorlaştıracağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada bir sürü beyaz yumurta görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine işarettir.

Rüyada büyük yumurta toplamak zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada yumurtaları toplamak mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına işarettir.

Rüyada çok yumurta toplamak girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, ruhsal olarak etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada hindi yumurtası toplamak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments