Rüyada bir sürü kişinin öldüğünü görmek

Rüyada bir sürü kişinin öldüğünü görmek çok üzüntü yaşayacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, derde ve kedere düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü kişinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Size karşı davranışlarda bulunan kimseleri ise katı bir şekilde eleştirmek isteyeceksiniz.

Rüyada bir sürü kişinin öldüğünü görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü böcek öldürmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü insanın öldüğünü görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, parasının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurt sürüsü öldürmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü sinek öldürmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada böcek sürüsü öldürmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü yılan öldürmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, el attığı her işten zararla çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun sürüsünün öldüğünü görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments