Rüyada bir sürü elbise almak

Rüyada bir sürü elbise almak içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü elbise almak gördüyseniz:

  • Fark yaratarak imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada bir sürü elbise görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü elbise almak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü yeni elbise giymek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü elbise giymek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada bir sürü yıldız kaydığını görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada bir sürü boncuk görmek güleceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü toka görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada bir sürü kara sinek görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, çok yükseleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments