Rüyada bir sürü adam görmek

Rüyada bir sürü adam görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, engellerden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, başarısız olacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü adam gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinmemelisiniz.

Rüyada bir sürü adam görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine yorulur.

Rüyada bir sürü adam öldürmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işarettir.

Rüyada bir sürü tavuk görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına işaret eder.

Rüyada balina sürüsü görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına inanılır.

Rüyada camız sürüsü görmek mal edineceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine delalettir.

Rüyada bir sürü kaz görmek emeklerinin yarıda kalacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada fırtınada sürüklenmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulur.

Rüyada bir sürü bozuk para bulmak yalan söylemeye, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments