Rüyada bir sürü tavuk görmek

Rüyada bir sürü tavuk görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, kalben çok rahat edileceğine, rızkında ve malından olacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların çabucak halledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü tavuk gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmayın.

Rüyada bir sürü tavuk görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk sürüsü görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, maddi zararını karşılayacağına işaret eder.

Rüyada tavuk sürüsü görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, hayatından razı geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürü kurt görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü çamaşır görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine delalet eder.

Rüyada kurt sürüsünün saldırısına uğramak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, hoşgörülü biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürü halinde koyun görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine delalettir.

Rüyada bir sürü haşlanmış yumurta görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments