Rüyada sularla uğraşmak

Rüyada sularla uğraşmak dinen sakıncalı bir iş işlediğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sularla uğraşmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kimseyle paylaşmamalısınız.

Rüyada suyla uğraşmak rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine delalettir.

Rüyada sularla uğraşmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonuyla uğraşmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kargayla uğraşmak kazancın sürekli artacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına delalettir.

Rüyada işle uğraşmak iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine tabir olunur.

Rüyada bebekle uğraşmak çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanla uğraşmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada silahla uğraşmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments