Rüyada bir şey ısmarlamak

Rüyada bir şey ısmarlamak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, çok hayırlı şeylere, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, lüksüne de lüks katacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına rivayet eder.

Rüyada bir şey ısmarlamak gördüyseniz:

  • Yardım bekleyen kişiler mevcut mal varlıklarınıza zarar verebilir.

Rüyada bir şey ısmarlamak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çay ısmarlamak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine inanılır.

Rüyada içki ısmarlamak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, üstün başarılar alacağına alamet eder.

Rüyada kahve ısmarlamak yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemek ısmarlamak yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine çay ısmarlamak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada dondurma ısmarlamak aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalettir.

Rüyada tatlı ısmarlamak kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tuğçe

Rüyamda en yakın iki var arkadalarım ve benim yemeğe çıktığımızı gördüm iki arkadaşımdan birinin yemek alacak parası vardı ama benim ve arkadaşımın parası yoktu sonra cüzdanımı açıyorum içinde paralar oluyor sonra arkadaşım benim param yok siz yiyin diyor bende dur bakalım arkadaşımla ısmarlama düşüncesi geçiyor aklımdan sonra ben mi ısmarlasam diyorum ama anneme sorayım bu para annemin mi diyorum sonra uyanıyorum.