Rüyada bir şehre taşınmak

Rüyada bir şehre taşınmak işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına delalet eder.

Rüyada bir şehre taşınmak gördüyseniz:

  • Yenilik arayışı sizde değişiklikler ortaya çıkaracak.

Rüyada şehre taşınmak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalettir.

Rüyada başka şehre taşındığını görmek daha çok kazanç elde edeceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir şehre taşınmak umutlarının boşa çıkmayacağına, iç sıkıntısına rivayet etmektedir.

Rüyada köyden şehre taşınmak eline yüklü miktarda para geçeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına yorulur.

Rüyada başka şehre taşınmak yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şehre taşınmak rahat nefes alınacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada başka bir şehre taşınmak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada başka bir şehre taşındığını görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments