Rüyada bir sanatçıyla konuşmak

Rüyada bir sanatçıyla konuşmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına tabir olunur.

Rüyada bir sanatçıyla konuşmak gördüyseniz:

  • yanlız kişisellikten vazgeçmelisiniz.

Rüyada sanatçı konuşmak dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, yaşama hevesinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sanatçıyla telefonda konuşmak sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok sevinçli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş sanatçıyla konuşmak hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir sanatçıyla konuşmak aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine alamet eder.

Rüyada sanatçıyla konuşmak endişelerini silip atacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla konuşmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına yorulur.

Rüyada ünlü sanatçıyla konuşmak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü kadın sanatçı görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments