Rüyada bir kuşla konuşmak

Rüyada bir kuşla konuşmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, giden birinin geri döneceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada bir kuşla konuşmak gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada muhabbet kuşuyla konuşmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına yorulur.

Rüyada kuşla konuşmak ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kuşla konuşmak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine yorulur.

Rüyada bir kuşla konuşmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kuşla konuşmak yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada kuşlarla konuşmak güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, oldukça büyük başarılara delalet eder.

Rüyada kafesten kaçan kuşu yakalamak çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments