Rüyada arkadaşını kucağına almak

Rüyada arkadaşını kucağına almak kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, önün açılacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kucağına almak gördüyseniz:

  • İmajınızı, toplum içerisindeki pozisyonunuzu veya duruşunuzu ilgilendiren stratejik hamleler yapabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının kucağında bebek görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının kucağında erkek bebek görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, yeni bir hayata başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kucağına almak ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kucağında taşımak hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşın kucağında bebek görmek zor durumlara düşüleceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada başını birinin kucağına koymak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu kucağında taşımak zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada anneyi kucağında taşımak malının, parasının ve makamının artacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments