Rüyada bir kazadan kurtulmak

Rüyada bir kazadan kurtulmak maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bir kazadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Aşk konularında hareketlilik daha da artacak.

Rüyada arabayla kazadan kurtulmak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazasından kurtulmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kazadan kurtulmak büyük bir boşluğa düşeceğine, kötü günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçak kazasından sağ kurtulmak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine delalettir.

Rüyada kamyon kazasından kurtulmak sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçak kazasından kurtulmak yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada otobüs kazasından kurtulmak keyiflerinin yerinde olacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına yorulur.

Rüyada trafik kazasından kurtulduğunu görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments