Rüyada bir kadının banyo yaptığını görmek

Rüyada bir kadının banyo yaptığını görmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, geride bırakacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, ticarete adım atacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Rüyada bir kadının banyo yaptığını gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza farklı açılardan yaklaşabilir veya bazı işleri farklı şekilde yaklaşımlarla ele alabilirsiniz.

Rüyada banyo yapmış kadın görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyo yapan kadınlar görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine işarettir.

Rüyada banyodan çıkan kadın görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine delalettir.

Rüyada bir kadının banyo yaptığını görmek iyi ruh halinin bozulacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine inanılır.

Rüyada kadına banyo yaptırmak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada kadın kadına banyo yapmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, hastalıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada kadınla banyo yapmak ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına işaret eder.

Rüyada bir kadınla banyo yapmak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments