Rüyada bir işe başlamak

Rüyada bir işe başlamak haksızlık ve nankörlük göreceğine, şansının ve bahtının açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bir işe başlamak gördüyseniz:

  • İlişkilerin devam edebilmesi, uzlaşma yönünde göstereceğiniz çabaya bağlı olabilir.

Rüyada bankada işe başlamak iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işarettir.

Rüyada yeni işe başlamak çok hayırlı işlere atılacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yerde işe başladığını görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına rivayet eder.

Rüyada hastanede işe başlamak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir işe başladığını görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir işe başladığını görmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada fabrikada işe başlamak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, eşi ile problemler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski işyerinde işe başlamak iyi geçiminin devam edeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments