Rüyada bir işe atanmak

Rüyada bir işe atanmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir işe atanmak gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınızda ufak tefek değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada işe atandığını görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir işe atanmak verilen emeklerin boşa gideceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir işe atanmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada işe atanmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet işine atanmak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, fakirlik yaşayacağına delalettir.

Rüyada göbek atan kadın görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle ata binmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada başka kuruma atanmak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments