Rüyada bir eve misafirliğe gitmek

Rüyada bir eve misafirliğe gitmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada bir eve misafirliğe gitmek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk ya da seyahat esnasında yeni bilgiler edinebilir ya da hayata farklı açılardan bakmak isteyebilirsiniz.

Rüyada eve misafir gitmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir eve misafir gitmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bir eve misafir gitmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada bir eve misafirliğe gitmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına inanılır.

Rüyada güzel bir eve misafir gitmek insanların birbirine kenetleneceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve misafirliğe gitmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşuya misafirliğe gitmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulur.

Rüyada misafirliğe gidip yemek yemek şerefe ve izzete, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments