Rüyada bir evden başka eve taşınmak

Rüyada bir evden başka eve taşınmak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, kudretinin yerine geleceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Rüyada bir evden başka eve taşınmak gördüyseniz:

  • Bir süredir herşeyden çok kendinizle ilgili olabilirsiniz.

Rüyada birinin başka eve taşındığını görmek başına türlü işler geleceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir evden başka bir eve taşındığını görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir evden başka bir eve taşınmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir eve taşınmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evden başka eve taşınmak anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi evinden başka bir eve taşınmak hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada evinden başka eve taşınmak sürekli yerinde sayacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine yorulur.

Rüyada evden başka bir eve taşınmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments