Rüyada akik görmek

Rüyada akik görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada akik gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar sorunsuz ilerleyen bazı iş ya da projelerde aksilikler yaşanırken, bir diğeri ivme kazanabilir.

Rüyada akik kolye görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada akik yüzük taktığını görmek vefalı bir insan olacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına rivayet eder.

Rüyada akik görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına delalettir.

Rüyada yeşil akik görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada siyah akik yüzük görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına delalet etmektedir.

Rüyada akik bilezik görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi akik yüzük görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına yorulur.

Rüyada yeşil akik yüzük görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, haksızlıklara uğranılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments