Rüyada bir erkekle karşılıklı oynamak

Rüyada bir erkekle karşılıklı oynamak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, bunalacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine yorulur.

Rüyada bir erkekle karşılıklı oynamak gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda farklı bir tavır geliştirebilirsiniz.

Rüyada bir erkekle karşılıklı oynamak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada karşılıklı oyun oynamak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş biriyle karşılıklı oynamak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada karşılıklı oyun havası oynamak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle karşılıklı oynamak yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oynamak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinle karşılıklı oynamak yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karşılıksız sevdiğin erkeği görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ceylan

Rüyamda eşim başka bir kadınla evlenmiş bir kız çocuklarına var sonra kocamın evlendiği kadın düyün fotoğraflarını bana gösteriyor bende kocama boşanmak istediğimi söylüyorum sonra bir erkekle parmaklarınızı içiçe koyup oynuyoruz