Rüyada bir erkeğin sizi öptüğünü görmek

Rüyada bir erkeğin sizi öptüğünü görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin sizi öptüğünü gördüyseniz:

  • Bazı planlar beklenmedik gelişmeler nedeniyle bozulursa, duruma adapte olup değişikliklere göre planlarınızı yenilemenizde fayda var.

Rüyada bir erkeğin size aşık olduğunu görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin sizi öptüğünü görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Rüyada bir erkeğin size sarıldığını görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sizi öldüğünü görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sizden yardım istemek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin sizi kovaladığını görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına işarettir.

Rüyada birinin sizden özür dilediğini görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin size sarıldığını görmek yüzünün hep güleceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments